Nagrada JOSIP IVANČIĆ – CENE za najljepšu drvenu brodicu

POZIV ZA PRIJAVU 

S namjerom poticanja drvene brodogradnje i održavanja drvenih brodica, Županijska lučka uprava Crikvenica  četvrtu godinu za redom pokreće projekt izbora najljepše drvene brodice na području nadležnosti.

Tom prilikom dodjeljuje se nagrada Josip (Joško) Ivančić Cene, kojom se želi potaknuti drvena brodogradnja i očuvanje tradicije korištenja drvenih brodica.

Osniva se povjerenstvo za valoriziranje prispjelih prijava i odabir najljepše drvene brodice u sastavu: Vladimir Matejčić, Davor Lončarić i Goran Cerović.

Kriteriji odabira: kvaliteta/razina održavanja, posjedovanje vesala, jarbola i jedara, te ukupan dojam.

Nagrada za pobjednika je oslobađanje plaćanja godišnje pristojbe za komunalni vez.

Pravo na prijavu imaju isključivo korisnici komunalnog veza na području nadležnosti Županijske lučke uprave Crikvenica pod uvjetom da redovito podmiruju svoje obveze.

Prijave na natječaj primaju se od dana 06. svibnja do zaključno 15. svibnja 2019. godine. Prijave na natječaj zaprimaju se osobnim putem, putem pošte na adresu Županijske lučke uprave Crikvenica, Ivana Skomerže 2/1, Crikvenica, ili putem e-maila: info@zlu-crikvenica.hr.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u roku 8 dana od dana zaključenja natječaja na Internet stranici Županijske lučke uprave Crikvenica.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.